Phase One XT Τεχνολογία || Η Τεχνολογία της XT

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Vignettehighlight XT Topdown 1060X900px

Το σύστημα Φωτογραφικής Μηχανής XT έχει αναπτυχθεί ωε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της φωτογραφίας τοπίου.  Η Phase One έχει "γεννηθεί" ψηφιακή, και ως πρωτοπόρος στην απόλυτα ενσωμάτωση της μηχανής στο μεσαίο και στο μεγάλο φορμά  προσπαθούμε να επαναπροσδιορίζουμε τα πλεονεκτήματα που μπορεί να δώσει μία μηχανή τοπίου.  Η μηχανή XT φέρει μεσαίου και μεγάλου φορμά οπτικά, ολοκληρώνει την ψηφιακή ενσωμάτωση και ροή εργααίας, και εισάγει μία αποκλειστική τεχνολογία κλείστρου:  το X-Κλείστρο. 

 

Πλήρης ψηφιακή ενσωμάτωση

Το σύστμα Φωτογραφικής Μηχανής XT είναι το πρώτο στο είδος του - μία πλήρης ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τοπίου, που υποστηρίζει μεσαίου και μεγάλου φορμά οτπικά.  Ενσωματώνει ανεμπόδιστα  τον έλεγχο του κλείστρου χωρίς την ανάγκη εξωτερικής ενέργειας, αξεσουάρ ή καλωδίων.  Συνδεδεμένη με την IQ4, το σώμα XT, το X-κλείστρο, και τους XT Rodenstock φακούς,  το σύστημα της μηχανής δίνει απόλυτο έλεγχο μπροστά στα δάκτυλά σας και δίνει μία απρόσκοπτη ροή εργασίας κατά τη διάρκεια της λήψης. 

Ενσωματωμένος έλεγχος έκθεσης

Σύνθεση, εστίαση και λήψη - Είναι τόσο απλό.  Με την πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση του Συστήματος XT, ο έλεγχος του κλείστρου και του διαφράγματος  είναι ενσωματωμένα μέσα στην ψηφιακή πλάτη IQ4 μέσω της οθόνης αφής , έτσι ώστε να σας επιτρέπουν να λειτουργείτε το σύστημα απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα με 100% ακριβή αποτελέσματα. Πέρα από την απαραίτητη επικοινωνία  των εξαρτημάτων, το σώμα XT συμπεεριλαμβάνει ένα απλό και άμεσο διπλής δράσης πλήκτρο του κλείστρου.  Όλα τα παραπάνω εξελίσσουν τη μηχανή τοπίου στον 21ο αι. 

Ενσωματωμένα Εργαλεία 

Το σύστημα XT αξιοποιεί τα οπτικά των φακών της Rodenstock με τον 24mm φακό και τις μετακινήσεις του στον κάθετο και οριζόντιο άξονα. (shift X and Y axes)  Αυτές οι μετακινήσεις σας επιτρέπουν να διορθώνεται την παραμόρφωση προοπτικής ή να δημιουργείτε παναοραμικές και ενοποιημένες - "ραμμένες" εικόνες, γρήγροα και με ακρίβεια. Η θέση της μετακίνησης της μηχανής είναι ενσωματωμένη μέσα στο αρχείο της εικόνας, δίνοντας άμεση πληροφόρηση για επόμενεες λήψεις στο μέλλον. 

Επιπρόσθετα, η σχεδίαση της XT σας επιτρέπει να γυρνάτε τη μηχανή μεταξύ κάθετης ή οριζόντιας κατεύθυνσης, ενώ η μηχανή παραμένει σταθερά με ασφάλεια πάνω στον τρίποδα μέσω της ενσωματωμένης Arca Swiss βάσης. επεκτείνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ενσωματωμένη ροή εργασίας κατά τη λήψη. 
Λεπτομερειες Ακριβείας 
Το σύστημα XT είναι σχεδιασμένο με τα καλύτερης ποιότητας υλικά.  Κάθε μέρος της σχεδίασής του και της παραγωγής του μέχρι και την χειροποίητη από έβενο χειρολαβή, εστιάζει στην ποιότητα και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μία αποκλειστική και ευχάριστη εμπειρία φωτογράφησης. 
ΟΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Vignetteheader XT Backviewreuben 1200X550px
151-megapixels
Το Σύστημα XT απογειώνει τον υψηλής ανάλυσης full frame αισθητήρα,  εξασφαλίζοντας οτι κάθε αρχείο RAW έχει πληρη έλεγχο της εκπληκτικής ποιότητας και λεπτομέρειας που παρέχεται από τα οπτικά Rodenstock. Η ευελιξία που προσφέρεται από τόσο μεγάλη ανάλυση εικόνας, ανοίγει νέες δυνατότητες στην εκτύπωση, καθώς και τη δυνατότητα ευελιξίας και ευκολίας στο κροππάρισμα και στην αποκοπή εικόνας σε επίπεδα ποιότητας πέραν της φαντασίας μας που δεν έχουμε ξαναδεί. 
Απεριόριστη Πλατφόρμα IQ4

Στον πυρήνα του συστήματος XT βρίσκεται η IQ4, σχεδιασμένη πάνω στην δυνατή και ευέλικτη Απεριόριστη Πλατφόρμα. Η Απεριόριστη Πλατφόρμα επεκτείνει δυναμικά και προσαρμόζει τις ανάγκες της αγοράς και τις τεχνολογικές αλλαγές. Παρέχεται με μία σταθερή σειρά νέων χαρακτηριστικών, λειτουργιών, συμβατότητας και εξελιγμένης χρήστικότητας. Η Απεριόριστη Πλατφόρμα επιτρέπει στην ίδια την ψηφιακή πλάτη IQ4  να χρησιμοποιείται απρόσκοπτα μεταξύ της επαγγελματικής δύναμης και λειτουργικότητας της XF και της φινέτσας και απλότητας της XT. 

Το Capture One Ενσωματωμένο μέσα στο σύστημα

Ενσωματώσαμε τον πυρήνα του λογισμικού Capture One απευθείας μέσα στη μηχανή σας για να αντανακλάται η προσωπική σας αισθητική στο ίδιο το αρχείο RAW.  Χάρη στην επάρκεια ενέργειας της IQ4, έχοντας το Capture One ενσωματωμένο, κερδίζετε μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στο αρχείο RAW, όταν βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας, και συγκεντρωμένος στο θέμα της φωτογράφησής σας. 

Ευελιξία

Τα συστήματα Phase One είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ευελιξία στη χρήση.  Η χρήση της Ψηφιακής Πλάτης IQ4 με το Σώμα Φωτογραφικής Μηχανής XT, για μία ανεμπόδιστα φιλική προς τα ταξίδια λύση, ή εναλλαγή στο Σώμα Φωτογραφικής Μηχανής της XF για μεγαλύτερο αυτοματισμό,  κρυσταλλική εξατομίκευση, και εργαλεία που κάνουν τη ροή εργασίας σας πολύ πιο δυναμική.  Ανεξάρτητα του τί επιλέγετε, από τα δύο θα εντυπωσιαστείτε από την αξεπέραστη ποιότητα εικόνας για την οποία είναι γνωστή η Phase One.  

ΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ RODENSTOCK ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ X

 Vignettehighlight XT Family 1060X900px

Ποιότητα Οπτικών

Γνωστοί για την αναλυτική τους δύναμη και αντίθεση ακόμη και σε μεγάλα διαφράγματα, η οπτική σχεδίαση των Rodenstock υψηλής ανάλυσης φακών, μειώνει την περίθλαση και το χρωματικό θόρυβο, ακόμη και με την πυκνότητα των pixels της ΙQ4 150MP, παρέχοντας επιπλέον ευελιξία στον full frame μεσαίου φορμά αισθητήρα.  

 Ο XT – Rodenstock HR 23mm f/5.6 είναι απλά ο καλύτερος υπερευρυγώνιος μεσαίου φορμά φακός στην αγορά.  
 Ο XT – Rodenstock HR 32mm f/4 είναι ένα υψηλής ποιότητας ευρυγώνιος φκόας με έναν μεγάλο κύκλο κάλυψης και     σχεσόν μηδενική παραμόρφωση, κατάλληλος για μετακινήσεις στον οριζόντιο και κάθετο άξονα. (ishift X and Y               axes). 
 Ο XT – Rodenstock HR 70mm f/5.6 είναι ένας νορμάλ φακός με αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας και ένα μεγάλο κύκλο     κάλυψης.

Με την Rodenstock ως στρατηγικό συνέταιρο, η εισαγωγή αυτών των αποκλειστικών φηφιακών ενσωματωμένων φακών είναι μόνο η αρχή της σειράς των φακών του συστήματος XT.

 X-Κλείστρο

Στην καρδιά των υψηλής αναλυτικότητας XT-Rodenstock φακών βρίσκεται το κλείστρο X.  Το Κλείστρο Χ είναι ένα έξυπνο ενσωματωμένο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείστρο, γενημμένο μέσα από τις βιομηχανικές εφαρμογές και εμπειρία της Phase One. Το Κλείστρο X είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Σύστημα Φωτογραφικής Μηχανής XΤ έτσι ώστε να επιτρέπεται καλύτερος έλεγχος σε ένα μικρότερο τύπο συντελεστή. Ενισχυμένο από την iQ4, το Κλείστρο Χ μοιράζεται την Απεριόριστη Πλατφόρμα για μελλοντική εξέλιξη και ευελιξία. 

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ XT ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ


  XT IQ4 150MP Camera System XT IQ4 150MP Achromatic Camera System XT IQ4 100MP Trichromatic Camera System
 Περιγραφή

Οι πιο  δημιουργικές σας εικόνες με λεπτομέρεια που κόβουν την ανάσα.  

Εκθαμβωτικές ασπρόμαυρες εικόνες

Απεριόριστες δυνατότητες πάνω σε "ανόθευτα"  χρώματα

 Ανάλυση 151-megapixels 151-megapixels 101-megapixels
 Δυναμικό Εύρος 15 F-stops 15 F-stops 15 F-stops
 Ευαισθησία (ISO) 50 - 25600 200 - 102400 35 - 12800
 Υψηλοί Χρόνοι  Έκθεσης εως 60 λεπτά 60 λεπτά 60 λεπτά
 τύπος Αισθητήρα CMOS (BSI) CMOS (BSI) CMOS
 Ενεργά Pixels 14204 x 10652 14204 x 10652 11608 x 8708
 Τελική Εικόνα   Dim. 300 DPI 120.26 x 90.19 cm 120.26 x 90.19 cm 98.3 x 73.2 cm
 Μέσο αποθήκευσης XQD, SD, Capture One XQD, SD, Capture One XQD, SD, Capture One
 Σύνδεση με Η/Υ Ethernet, USB-C, Wireless Ethernet, USB-C, Wireless Ethernet, USB-C, Wireless
 3.2" Οθόνη Αφής      
 

16-bit Opticolor+

     
 Sensor+      
 5 Χρόνια Εγγύηση