Phase one XF || IQ4 Σύστημα Φωτογραφικής Μηχανής

www.phaseone.com

 

 

 

2 X XF WEB 3

 

Ευέλικτη και Ανοιχτή Πλατφόρμα

Το σύστημα φωτογραφικής μηχανής XF είναι ευέλικτο, δίνοντας την ελευθερία να επιλέξετε το συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στις φωτογραφικές σας ανάγκες: φακούς, υψηλής ανάλυσης, πεντάπρισμα και ψηφιακή πλάτη.  Η επιλογή σας υποστηρίζεται από συνεχόμενες βελτιώσεις χαρακτηριστικών, εξασφαλίζοντας ότι η  επένδυσή σας θα συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της φωτογραφικής αγοράς και στο μέλλον.

Εξατομικευμένος Έλεγχος

Για μία ολοκληρωμένη εξατομικευμένη ροή εργασίας, ρυθμίζεις ενέργειες σε κουμπιά και πλήκτρα της μηχανής, έτσι ώστε τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται πιο πολύ, να είναι διαθέσιμα μπροστά στα δάκτυλά σας. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις αυτές σε μία εξατομικευμένη δική σας ρύθμιση. 

Έχετε επίσης την επιλογή να αποθηκεύετε μέχρι και 3 ρυθμίσεις, που μπορείτε να τις εναλλάσετε μεταξύ τους, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες προδιαγραφές λήψης, ή να τις φορτώνετε σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα XF πολύ εύκολα.

 Πλατφόρμα Αυτόματης Εστίασης Honeybee (ΗAP)

Η Πλατφόρμα Αυτόματης Εστίασης (HAP) αποτελεί το ελεγχόμενο ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης εστίασης της Phase One. Όπως και στα υπόλοιπα συστήματα XF,  η αρχιτεκτονική HAP επιτρέπει αναβαθμίσεις στο λειτουργικό της μηχανής προσβάσιμες από το χρήστη, καθώς και αναβαθμίσεις στο υλικό, οι οποίες θα διευρύνουν και θα βελτιώνουν το σύστημα αυτόματης εστίασης έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς στο μέλλον. 

 Εργαλεία Εστίασης με " διορατικότητα"

 • Αυτόματη Εστίαση και Ανασύνθεση  κάδρου     Οι τρισδιάστατοι αισθητήρες μέσα στη μηχανή XF πυροδοτούν τη λειτουργία AFr, επιτρέποντας στο φωτογράφο να εστιάσει σε ένα θέμα και μετά να ανασυνθέσει το κάδρο του   διατηρώντας όμως το επιθυμητό σημείο εστίασης. 
 • Εργαλείο Καθαρότερης Εστίασης  Ένα πάρα πολύ εύχρηστο εργαλείο για να ρυθμίζετε τους φακούς. Η ενσωματωμένη ανάλυση των συνθηκών εξισορρόπησης , εξασφαλίζει την καθαρή εστίαση και παρέχεται με έναν εξατομικευμένο στόχο εξισορρόπησης της εστίασης . 
 • Εργαλείο Σημείου Υπερεστίασης και Εξισορρόπησης του φακού  Εξισορροπήστε και αποθηκεύστε το σημείο υπερεστίασης για κάθε έναν από τους φακούς της Phase One. Χρησιμοποιήστε το  εργαλείο του σημείου υπερεστίασης κάθε φορά που αλλάζετε φακό και βρείτε το δικό του σημείο εστίασης χωρίς κόπο. 
 • Εργαλείο Εστίασης μέσα στο λογισμικό Capture One  Ρυθμίστε την εστίαση απευθείας μέσα στο Capture One με αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο μέσα από το  LiveView, για μία απλή ροή φωτογράφησης με συνδεδεμένη τη μηχανή. 

 

Διαχείριση Φλας

Ολοκληρωμένος έλεγχος των Profoto Air Flash απευθείας με το σύστημα XF - έλεγχος, πυροδότηση και πρόσβαση σε μέχει και 6 ομάδες φλας Profoto.  Χρησιμοποιήστε τη φλασομέτρηση με το  Profoto AirTTL  για να πετύχετε σταθερά αποτελέσματα.

Επανεξέταση της διάρκειας φλασιάς, της έντασης φλασιάς, και του χρόνου συγχρονισμού με φλας, με μία απλή αναπαράσταση στην οθόνη της μηχανής σας απευθείας μετά τη λήψη.  

Διαχείριση Κραδασμών

Η καθυστέρηση κραδασμού, χρησιμοποιεί το εργαλείο εσωτερικού σεισμογράφου περιμένοντας έτσι ώστε οι συνθήκες να είναι ήρεμες πριν ξεκινήσει η λήψη. Η ανάλυση κραδασμών σας επιτρέπει να δείτε το κραδασμό κατά τη διάρκεια της λήψης. 

Αυτοματοποιημένα Δημιουργικά Εργαλεία

 • Time Lapse   Το εργαλείο του Time-Lapse βοηθάει στη διαδικασία της λήψης του time-lapse, από τον υπολογισμό εως τη λήψη εξασφαλίζοντας μία βατή και βέλτιστη ροή εργασίας.
 • HDR (High Dynamic Range- Υψηλό Δυναμικό Εύρος)   Το εργαλείο HDR αποτυπώνει συγκεκριμένες λήψεις που του ορίζουμε εμείς, προκειμένου να βελτιωθεί το δυναμικό εύρος. Οι μεμονωμένες λήψεις αποθηκεύονται σε συγκεκριμένη σειρά για επεξεργασία μετά τη λήψη στο λογισμικό Capture One.
 • Εργαλείο Focus Stack και υπολογισμού  (στοίβαγμα εστίασης)  Υπολογίζοντας τις αποστάσεις εστίασης, την ανάλυση του αισθητήρα, το διάφραγμα, ο Υπολογισμός του Focus Stack προτείνει  αυτόματα τον αριθμό των λήψεων που πρέπει να γίνουν, καθώς το Focus Stack αυτοματοποιεί την λήψη. 
 • Υπολογιστής Έκθεσης  Ο Υπολογιστής Έκθεσης σας επιτρέπει να παρεκτείνεται τις ταχύτητες του κλείστρου για υψηλής διάρκειας εκθέσεις, από μικρότερες ή ίσες τιμές έκθεσης. Αυτό είναι μία χρήσιμη βοήθεια για να μικρύνουν οι δοκιμαστικές εκθέσεις, για παράδειγμα, όταν υπολογίζουμε τις ρυθμίσεις της έκθεσης σε υψηλούς χρόνους έκθεσης τη νύχτα ή όταν χρησιμοποιούμε ουδέτερης πυκνότητας φίλτρα (ND).

 Εργαλεία Ανάλυσης στην οθόνη της μηχανής

 • Ιστόγραμμα Το Ιατόγραμμα δείχνει πληροφορίες φωτεινότητας ανά κανάλι και επιτρέπει στο χρήστη να τη προσδιορίζει εκεί που θέλει.
 • Έκθεση και προειδοποίηση υπερέκθεσης Το εργαλείο προειδοποίησης Έκθεσης δείχνει τα σημεία μίας λήψης που έχουν υπερεκτεθεί (καεί).  Η προειδοποίηση αναπαριστάται επιπροσθέτως με ένα έξτρα ροζ στρώμα πάνω στην raw πληροφορία,  για μία ακόμη πιο ακριβή αναπαράσταση του επιπέδου όπου υπάρχει υπερέκθεση.
 • Μάσκα Εστίασης  Η Μάσκα Εστίασης δείχνει τα σημεία που είναι πάρα πολύ καλά εστιασμένα.
 • Ευθυγράμμιση  Το εργαλείο Ευθυγράμμισης παρέχει μία γρήγορη και ακριβής οπτική βοήθεια, καθώς εξασφαλίζει την τοποθέτηση της μηχανής  σε ένα ευθυγραμμισμένο πεδίο τόσο οριζόντια όσο και κάθετα και είναι συγκεκριμένα πολύ χρήσιμο όταν η μηχανή είναι τοποθετημένη σε ένα τρίποδο.

 

 

XF IQ4 Συστήματα Φωτογραφικής Μηχανής 

  XF IQ4 150MP Camera System XF IQ4 100MP Trichromatic Camera System XF IQ4 150MP Achromatic Camera System
 Ανάλυση 151-megapixels 101-megapixels 151-megapixels
 Ευαισθησία (ISO) 50 - 25600 (preliminary) 35 - 12800 200 - 102400 (preliminary)
Μεγάλοι Χρόνοι Έκθεσης 60 λετπά 60 λεπτά 60 λεπτά
 Τύπος αισθητήρα CMOS (BSI) CMOS CMOS (BSI)
 Ενεργά Pixels 14204 x 10652 11608 x 8708 14204 x 10652
 Τελική Εικόνα Dim. 300 DPI 120.26 x 90.19 cm 98.3 x 73.2 cm 120.26 x 90.19 cm
Αποθηκευτικό Μέσο XQD, SD, Capture One XQD, SD, Capture One XQD, SD, Capture One
 Σύνδεση με Η/Υ Ethernet, USB-C, Wireless Ethernet, USB-C, Wireless Ethernet, USB-C, Wireless
 XF Διαμοιρασμός Ενέργειας      
 3.2" Οθόνη Αφής      
 Επιλογή Φακού Prime      
 5 Χρόνια Εγγύηση      
  LEARN MORE LEARN MORE LEARN MORE

 

 XF IQ3 Camera Systems

 Τύπος Συστήματος XF IQ3 100MP Camera System XF IQ3 100MP Achromatic Camera System
 Ανάλυση 101-Megapixel 101-Megapixel
 Ευαισθησία  (ISO) 50 - 12800 200 - 51200
 Μεγάλοι Χρόνοι Έκθεσης 60 λεπτά 60 λεπτά
 Τύπος Αισθητήρα CMOS CMOS
 Ενεργά Pixels 11608 x 8708 11608 x 8708
 Τελική Εικόνα Dim 300 DPI 98.3 x 73.2 98.3 x 73.2
Αποθηκευτικός Χώρος CF, Capture One CF, Capture One
Σύνδεση με Η/Υ Firewire, USB3 Firewire, USB3
 XF Διαμοιρασμός Ενέργειας    
 3.2" Οθόνη Αφής    
 επιλογή Φακού Prime    
 1 ;Έτος Εγγύησης    
  LEARN MORE LEARN MORE

 

 

Αναβαθμίσιμη μηχανή OS

Το λειτουργικό πρόγραμμα της μηχανής XF είναι ένα ανεξάρτητο και αναβαθμίσιμο σύστημα. Αυτό επιτρέπει εύκολες και γρήγορες αναβαθμίσεις προσδίδοντας έτσι και νέες λειτουργίες και μοναδική προσαρμοστικότητα. Χρησιμοποιώντας τη νέα μηχανή OS, οι φωτογράφοι έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν το νέο σώμα φωτογραφικής μηχανής XF, σε τακτά χρονικά διαστήματα, κερδίζοντας έτσι τις ευκαιρίες που δίνουν οι νέες τεννολογίες.

Αναβαθμίσιμο AUTOFOCUS (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ)

To HAP-1 είναι σχεδιασμένο με έναν εντελώς καινούριο αισθητήρα, πλαισιωμένο με ένα υψηλής ανάλυσης CMOS AF αισθητήρα. Συνδυάζοντας μία μοναδιική αρχιτεκτονική ακρίβειας (floating point) και μία απόλυτα προγραμματισμένη πλατφόρμα, το HAP-1 είναι πολύ εύκολο να αναπτύσσεται  να μας επιτρέπει συνέχεια να εμπλουτίζουμε το σύστημα αυτόματης εστίασης , και να δημιουργούμε προσβάσιμες από τους χρήστες αναβαθμίσεις λειτουργικού στο μέλλον.  

Σπονδυλωτό Μοντέρνο Hardware

Το Σύστημα της XF Camera στηρίζεται στη φιλοσοφία της ανοιχτής πλατφόρμας, επιτρέποντας να προσθέτουμε συνέχεια αναβαθμίσεις, ανάλογα με το ρυθμό αλλαγής της τεχνολογίας.  Επίσης, άλλοι κατασκευαστές μπορούν να δημιουργούν συνδυασμούς με κάθε κομμάτι της κάμερας, προσφέροντας έτσι στους φωτογράφους μία πλατφόρμα με αξία στο μέλλον. 

 

Μακροχρώνια επένδυση


Όταν λέμε οτι το προϊόν έχει μεγάλο κύκλο ζωής είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός.  Πελάτες, που επένδυσαν στις πλάτες της σειράς P της Phase One, το 2004, λαμβάνουν ακόμη και μέχρι σήμερα επιπρόσθετες λειτουργίες, τόσο  μέσα από τις αναβαθμίσεις του firmware όσο και του λειτοργικού Capture One. 

Αναβαθμίσεις λειουργιών XF


Οι αναβαθμίσεις των λειτουργιών XF είναι ένα δωρεάν σύστημα αναβαθμίσεων, διαθέσιμο σε όλα τα συστήματα XF της Phase One. Οι αναβαθμίσεις δίνουν τη δυνατότητα για νέες λειτουργίες σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις της σταθερότητας. 

 Με το λογισμικό Capture One και το μοναδικό εργαλείο ενίσχυσης των χαρακτηριστικών του φακού κερδίζετε το μέγιστο της απόδοσής τους, 

 1. Κατασκευασμένοι με Γερμανική ακρίβεια και εξειδίκευση από τη Schneider Kreuznach 
 2. Υψηλές Ταχύτητες Συγχρονισμού με φλας εως και 1/1600sec
 3. Autofocus 
 • Focal Plane Shutter Phase One 
 1. Υψηλή οπτική απόδοση  
 2. Γρήγορα διαφράγματα    
 3. Ελαφρείς
 4. Παίρνετε το μέγιστο της απόδοσης σε ταχύτητα κλείστρου εως 1/4000sec

 

Ψηφιακές Πλάτες

 1. Οθόνη αφής 3,2 ιντσών υψηλής ανάλυσης
 2. Γρήγορη ασύρματη σύνδεση 
 3. Στιβαρός σχεδιασμός
 4. Εως και 1 ώρα έκθεση
 5. ISO εως και 6400 
 6. Μοναδική ποιότητα εικόνας με ανάλυση εως και 100Mpixels
 • IQ1 Σειρά που θα σας βοηθήσει να ανεβείτε ένα ακόμη σκαλί στον εξοπλισμό σας
 1. Μοναδική ποιότητα εικόνας με ανάλυση εως και 80 Megapixels
 2. Οθόνη αφής 3,2 ιντσών υψηλής ανάλυσης επιτρέποντας το zoom, pan και την αναζήτηση εικόνων γρήγορα και εύκολα.
 • P+  Σειρά  η οποία επί πολλά έτη θέτει το πρότυπο της αντοχής, της ποιότητας, και της ευελιξίας
 1. Στιβαρός Σχεδιασμός
 2. Εως και 1 ώρα έκθεση 
 3. Πολλές επιλογές συνδεσιμότητας
 4. Ευελιξία σε μεγάλα και μικρά αρχεία (60Mpixels και 15Mpixels από την ίδια πλάτη)
 5. ISO εως και 3200

 

Συστήματα Αντιγραφής και Αναπαραγωγής  

Οι λύσεις της Ψηφιοποίησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, περιλαμβάνει

 • Αντιγραφικά Φωτογραφικά Συστήματα
 • Συστήματα Σάρωσης φιλμς
 • Λογισμικό Capture One με εξειδικευμένα εργαλεία