Capture One || Raw converter

 

http://www.phaseone.com/PhaseOne/Imaging-Software/Capture-One.aspx

Τα επαγγελματικά φωτογραφικά λογισμικά μας είναι  το Capture One Pro 10,  η εφαρμογή Capture Pilot, και το Media Pro.

Capture One Pro 10

Το Capture One Pro 8 είναι ένας επαγγελματικός μετατροπέας RAW προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας για πάνω από 300 επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές.

" Το νέο τριπλό εργαλείο της ισορροπίας του χρώματος,  έγινε κατυεθείαν μέρος της ροής της δουλειάς μου.  Είναι ένα από τα πιο δυνατά νέα εργαλεία που ενσωματώθηκαν στις τελευταίες εκδόσεις Capture One."

Νίκος Βασιλόπουλος

 


Οι πιο εξελιγμένες επιλογές στην διαβάθμιση χρώματος από οποιοδήποτε άλλο μετατρπέα RAW

 

Το Capture One Pro 10 σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στη συνεχόμενη  προσπάθεια της Phase One να προσφέρει υψηλής ποιότητας εργαλεία στους επαγγελματίες φωτογράφους.  Το νέο τριπλό εργαλείο ισορροπίας χρώματος, δε προϋποθέτει καμμία γνώση στη μίξη χρωμάτων για τη δημιουργία όμορφων εικόνων.  Αλλαγές τονικότητας στα χρώματα, μπορούν να γίνουν στα υποφωτισμένα.  στα υπερφωτισμένα, και στους μεσαίους τόνους,  προσφέροντας έναν γρήγορο και δυναμικό τρόπο να δημιουργήσετε όμορφες εικόνες.

"Δυναμικά Σημεία θα αλλάξουν τη ροή δουλειάς σας.  Τώρα το "ΣΗΜΕΙΟ"΄όπου τοποθετούνται οι επεξεργασμένες εικόνες, ή το "ΣΗΜΕΙΟ"  όπου τοποθετούνται οι εισηχθέντες εικόνες,  μπορεί να μετατραπεί δυναμικά, χρησιμοποιώντας απλά ένα νέο σετ εργαλείων.  Για παράδειγμα, αρχεία μπορούν να αρχειοθετηθούν αυτοματοποιημένα, μόνο με το σύστημα της διαβάθμισης  με "αστέρια", ή της διαβάθμισης  με το χρώμα, ή με τη θέση του κλώνου, και πολλά άλλα χρήσιμα κριτήρια, έτσι ώστε να οργανώνεται η δουλειά σας καλύερα και ταχύτερα.

 BA Excel Quality Credit Richard Thompson 2

Υπεροχή στην Ποιότητα

Για πάνω από μία δεκαετία το Capture One Pro έχει γίνει η αγαπημένη επιλογή για χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, σε όλο τον κόσμο.  Στηρίζονται στο Capture One Pro προκειμένου να δημιουργούν υψηλής ποιότητας εικόνες, και να αξιοποιούν τη δυναμικότητα κάθε λήψης. 

Κάθε μία από τις 300 φωτογραφικές μηχανές που στηρίζονται από το Capture One Pro 10,  υπάγεται σε έναν ενδελεχή έλεγχο και λεπτομερής διαδικασία "profiling".  Αυτό εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα, όσον αφορά την αναπαραγωγή χρώματος, τη μείωση θορύβου, τα οποία αντιπαραβάλονται με τα χαρακτηριστικά της κάθε φωτογραφικής μηχανής σε διαφορετικές συνθήκες λήψης. 

 To Capture One Pro 10 ανεβάζει τον πήχυ ακόμη πιο ψηλά, έτσι ώστε να πάρετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν- και μέσα από δυνατότητες ρύθμισης.

 

Ελέγξτε τα προσόντα

Το Capture One Pro 10 υποστηρίζει με δυναμικά εργαλεία, προκειμένου να οργανώσετε, συγκρίνετε, και επιλέξετε τις εικόνες σας, σε μία ροή δουλειάς που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Επιλέξτε ένα ενσωματωμένο set up ψηφιακής διαχείρισης με Καταλόγους για να δουλέψετε ανεξάρτητα από τις θέσεις όπου βρίσκονται τα αρχεία, ή χρησιμοποιήστε τα sessions  προκειμένου να οργανώσετε τη δουλειά σας σε projects και να δουλέψετε κατευθείαν στα αρχεία RAW όπου βρίσκονται στον υπολογιστή σας ή στους αποθηκευτικούς σας δίσκους.

Ελέγχετε τα προσόντα σας - επιλέγοντας απλά τη ροή δουλειάς που ταιριάζει σε σας, και το Capture One 10 θα καλύψει τα κενά. 

 

Φωτογραφίστε το Όραμά σας

Επιλέξτε το Capture One Pro 10 για να "φωτογραφίσετε" το όραμά σας, με το λιγότερο κόπο, και την μέγιστη αποτελεσματικότητα.  Απλά, εισάγετε τα αρχεία RAW από τη μηχανή σας,  από τις κάρτες μνήμης και από τους σκληρούς δίσκους, ή φωτογραφίστε απευθείας στην εφαρμογή capture one και ξεκινήστε.

Αξιοποιήστε την πιο εξελιγμένη λύση στην απευθείας σύνδεση με καλώδιο μεταξύ μηχανής και Η/Υ, και δείτε τις εικόνες άμεσα,  με κάθε λεπτομέρεια στα κοντινά, έτσι ώστε να γίνεται έυκολα η επιλογή και οι ρυθμίσεις.  

Λειτουργήστε τη μηχανή σας απομακρυσμένα, και επιταχύνετε τη ροή της δουλειά σας με το εργαλείο Live View, για τις υποστηριζόμενες μηχανές μεσαίου φορμά,  DSLR και άλλες μηχανές.  Δώστε στους πελάτες τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τη φωτογράφηση απομακρυσμένα, και να επιλέγουν τις λήψεις με το Captuere Pilot.

 Capture

Απελευθερώστε τη Δημιουργικότητά σας

 To Capture One Pro 10 δίνει στους επαγγελματίες και στους ερασιτέχνες απίστευτα εργαλεία, που ενισχύουν και ρυθμίζουν τις λήψεις σας.  Εργαστείτε κατευθείαν με τα αρχεία RAW και εξασφαλίστε τη μέγιστη ποιότητα, και κερδίστε χρόνο χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή για όλες τις ρυθμίσεις σας.

Μπορείτε να είστε προσηλωμένοι σε μία λήψη κάθε φορά, ή να επιταχύνετε τη ροή δουλειά σας,  ρυθμίζοντας μεγάλο αριθμό εικόνων, σταθερά και αποτελεσματικά.  To Capture One Pro 10 σας παρέχει την ελευθερία να δημιουργείτε το δικό σας τρόπο διαχείρησης  κάθε φωτογράφησης.  

 

Εκτελέστε & Παράξτε

Το Capture One Pro 10 δίνει τη δυνατότητα  στους φωτογράφους να μειώσουν το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για τη δημιουργία υπέροχων εικόνων, χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας μηχανές.  Με πολλές βελτιώσεις στη σταθερότητα το Capture One Pro 10 σας δίνει την καλύτερη σε ποιότητα ροή δουλειάς, στη διαχείριση των εικόνων και στις ρυθμίσεις τους.  

Το Capture One Pro 8 προσφέρει μία σημαντική αξιόπιστη, και άμεσα ανταποκρινόμενη ροή δουλειάς, συγκρινόμενο με προηγούμενες εκδόσεις, παρέχοντάς σας ταχύτατες λήψεις με καλώδιο, γρήγορη απόκριση εικόνας, και γρήγορη προθέαση.  Με την υψηλή ποιότητα εικόνας, αξιοπιστία και ταχυτητα, το Capture One Pro 10 εξασφαλίζει ευέλικτη ροή δουλειάς, που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. 

 

Υψηλής Ανάλυσης Εικόνες ΠροθέασηςFeature New Icon

 

Τώρα η δύναμη και η ποιότητα εικόνας της 4Κ οθόνης μπορουν να αξιοποιηθούν πλήρως από το Capture One Pro 10.